Internationella pakettjänster

Med Itellas internationella pakettjänster når du snabbt dina kunder världen över. Beroende på vilken tjänst du väljer och vilket mållandet är kan du till samma pris få försändelseuppföljning och även leverans ända till kundens dörr.

Med tilläggstjänsterna kan du komplettera transporten efter dina behov, och du säkerställer att du får det mest lämpliga leveranssättet med tanke på ditt företag och mottagaren.

Du kommer väl ihåg att vi vid behov hämtar försändelsen hos ditt företag och att du inte behöver sätta vare sig tid eller personalresurser på transporten.

Som avtalskund får du automatiskt tillgång till det avgiftsfria utskriftsprogrammet Prinetti för adresskort inklusive tillhörande material.

Framme redan följande arbetsdag

Med expresstjänsten EMS skickar du ditt paket till mottagarens adress så att det kommer fram redan följande dag till över 180 länder.

Med tjänsten Itella Express Business Day skickar du både paket och pallar så att de kommer fram följande dag till de största städerna i Estland, Lettland och Sverige. Till övriga Skandinavien, Baltikum och Europa tar transporten 2–7 arbetsdagar beroende på avståndet. Leveransen görs alltid till mottagarens adress.

Nyheten SmartPOST har utvecklats speciellt för att stödja näthandel. Tjänsten är ett nytt sätt att skicka och ta emot paket just där dina kunder rör sig. SmartPOST-paketautomater finns placerade i huvudstadsregionen i Finland och i Estland på de bästa ställena i landet.

Internationell postpaket Priority är bra alternativ för sändning av varor och dokument över hela världen.