Lyxtelegram och adresser

Lyxtelegrammet är ett högtidligt och behändigt sätt att skicka gratulationer till företags och samarbetspartners märkesdagar. Lyxtelegrammet kan också användas som en värdig inbjudan till evenemang av olika slag. En adress är en vacker gest och ett stilfullt sätt att uttrycka deltagande.

Du kan lämna din beställning och bestämma leveransdagen på förhand. Vi sköter om att försändelsen är framme på rätt datum. Om du vill att försändelsen levereras samma dag, på en lördag eller i utlandet, kontrollera på förhand med vår telefontjänst att det är möjligt.

Skicka Lyxtelegram

Lyxtelegram- och adresstjänsten upphör 12.6.2014.

De beställningar som har gjorts före detta datum levereras till mottagaren på överenskommen tidpunkt, även om leveransdagen är efter 12.6.

1. Beställning per internet

  • Avtalskunder kan beställa över extranet, och tjänsten faktureras på kundnumret. Om ert företag ännu inte använder extranet, beställ koderna från företagets kontaktperson eller kontakta vår kundtjänst.
  • Övriga kunder kan ta kontakt med konsumenttjänsten. Då betalas tjänsten över internetbanken.

2.  Beställning per telefon

  • Betjäning på svenska tfn 0200 44002, på finska tfn 0200 44001 (lsa/msa)
  • Må–fr kl. 8–20, lö kl. 8–14.

3. Beställning per e-post

  • Skicka ett e-postmeddelande som innehåller lyxtelegrammets eller adressens tema och nummer, mottagarens adressuppgifter, leveransdatumet och din hälsning till adressen korusahke@posti.fi. Infoga också din faktureringsadress i meddelandet.

Priser per beställningskanal

Internet och Extranet Telefon och e-post
1 klass brev 16,53 € 21,37 €
Expressleverans 21,37 € 26,21 €
Lördagsutdelning 25,40 € 30,24 €

Moms tillägs till priserna.

Förfrågningar om lämnade beställningar och märkesdagstjänsten kan göras hos telegramklareringen, tfn 0200 44200, vardagar (må–fr) kl. 8–16 (lsa/msa).

Leveranstid

Lyxtelegram som beställs vardagar (må–fr) senast klockan 19 levereras på adresser inom landet enligt leveransvillkoren för 1 klass brev, i regel följande arbetsdag. Beställningar som lämnas under veckoslut (lö–sö) levereras tidigast på tisdagen.