SmartPOST-palvelun esittely

pakettiautomaatin esittely

SmartPOST-pakettiautomaatti on uusi kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. SmartPOST tarjoaa yrityksille edullisen ja nopean toimitusvaihtoehdon ja asiakkaalle vaivattoman paketin noudon.

Parempi asiakaskokemus

  • Helppous - Hyvät sijainnit, ei jonotusta ja paketin nouto alle 20 sekunnissa
  • Pitkät aukioloajat - Käytettävissä kauppakeskusten aukioloaikoina, myös viikonloppuisin
  • Nopeus - Paketit ovat perillä keskimäärin seuraavana päivänä ja yli puolet asiakkaista noutaa paketit jo saapumispäivänä
  • Noutamattomien pakettien määrä on alle 1 %
  • Asiakaspalautusten määrä on alle 0,5 %
  • 94% automaattia käyttäneistä kuluttajista sanoivat voivansa suositella sitä ystävilleen ja tuttavilleen

SmartPOST-pakettiautomaattipalvelua voi käyttää verkkokaupan toimitustapana tai pienten pakettimäärien lähettämiseen suoraan automaatilta.

  • Kun SmartPOST on toimitustapana verkkokaupassa, noutaa Itella paketit yrityksestäsi muiden lähetysten mukana ja asiakkaasi hakevat paketit automaatista.
  • Käyttäessäsi automaattia pienten pakettimäärien lähettämiseen, tulosta pakettien päälle SmartPOST-osoitekortit ja jätä paketit automaattiin yritystunnuksellasi. Automaatilta voi lähettää paketin toiseen SmartPOST-automaattiin Suomessa tai Virossa tai mihin tahansa Postiin Manner-Suomessa.

Pakettiautomaatin toiminta ja sijainnit

Näin SmartPOST toimii

Automaatilta voi lähettää paketin toiseen SmartPOST-automaattiin Suomessa tai Virossa tai mihin tahansa Postiin Manner-Suomessa.

Verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan SmartPOST -automaatin. Verkkokauppias toimittaa SmartPOST-paketit aivan kuten muutkin Itellan paketit - joko noudettuina tai lähettämällä ne suoraan automaatilta tai Postista.

Kun paketti on saapunut automaattiin, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös pakettien palauttaminen ja postiennakkolähetysten maksaminen hoituvat automaatilla helposti.

Automaattien sijainnit

Pakettiautomaatit sijaitsevat suurten asiakasvirtojen äärellä, kuten kauppakeskuksissa. Neuvottelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa löytääksemme niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaidemme kannalta parhaat sijaintivaihtoehdot. Automaatteja löytyy tällä hetkellä Suomessa Helsingistä Sallaan ja lisää on tulossa lähiaikoina. Virossa automaatteja on jo koko maan kattavasti.

Automaatit ja lähetykset

Kuluttajille

Pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketit.

Lue lisää Postin sivuilta

Paketti saapuu

pakettiautomaatin esittely

Ota yhteyttä!

Ota palvelu käyttöön ja rekisteröidy asiakkaaksi