Kotimaan rahtipalvelut

Kotimaan rahti on luotettava kuljetuspalvelu, joka perustuu Suomen kattavimpaan verkostoon ja nopeisiin kuljetusaikoihin. Rahti toimitetaan lähettäjältä vastaanottajalle lähtö- ja määräterminaalien kautta, nopeimmalla mahdollisella reitillä.

Itellan rahti tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhden yön yli. Kauttamme tavoitat myös syrjäisimmät saaristoalueet ja pohjoisimman Lapin lähes yhtä ripeästi.

Kotimaan kuljetuksia on nyt helppo tilata hallinnoida Itella SmartShip -palvelun avulla. Sen saa maksutta käyttöönsä jokainen rahtiasiakas.

maantiekuljetus

Kuljetus kaikkialle Suomeen

Suomen kattavin kuljetusverkosto kaiken kokoisille lähetyksille, paketeista täyskuormiin.

Kysy lisää

itella smartship

Työkalu verkossa apunasi

Maksuton sähköinen palvelu Itella SmartShip on käytössäsi joka päivä kellon ympäri. Hallinnoi kuljetuksiasi keskitetysti ja säästä aikaa ja vaivaa sekä vähennä virheitä.

Kysy lisää

yhdista palveluja

Valitse toimiva kokonaisuus

Yhdistettävissä muihin logistiikan palveluihin: noudot, jakelu, palautukset, varastointi, kotijakelu ja kaikki erikoistavaran vaatimat palvelut.

Kysy lisää

smartship

Itella SmartShip

Itella SmartShip -palvelussa hallinnoit koko toimitusketjuasi tehokkaasti yhdessä paikassa. Helppo ja nopea palvelu on käytössäsi kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Seuraa lähetystä